Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Цікавий та технологічний – новий Volkswagen Golf GTI

Головною родзинкою восьмого покоління моделі Golf безумовно є високі технології, які найкраще розкриваються в модифікації GTI де зібрані найсучасніші функції та опції запропоновані концерном VW. На закритій презентації, окрім Golf GTI, ми побачили варіанти заряджених хетчбеків з різними силовими установками, що відображено у відповідних шильдиках GTE та GTD. Топова версія під індексом R має вийти трохи пізніше та запропонувати двигун потужністю понад 300 к.с.

Нове покоління Volkswagen Golf GTI залишилось передньопривідним хетчбеком з 4-циліндровим 2-літровим силовим агрегатом та базовою 6-ступеневою механічною коробкою перемикання швидкостей. В якості опції німці пропонують 7-ступеневий робот DSG. Мотор в специфікації TSI з турбонаддувом розвиває 245 к.с. та 370 Нм крутного моменту. За рахунок покращення аеродинаміки кузова, новачок став швидшим за попередника і може прискоритись з 0 до 100 км/год лише за 6,4 секунди. Середня витрата пального нового Golf GTI складає 6,5 літрів на кожні 100 км пробігу. Двигун відповідає європейським стандартам з викідів відпрацьованих газів євро6.

Екстер҆ єр GTI виявився дещо заниженим, через таку особливість одразу складається враження що перед нами спортивна версія звичайного Golf. Агресивна форма переднього бампера підкреслює форми хетчека та робить його впізнаваним серед родичів. В базовому виконанні автомобіль взутий в 17-дюймові колеса, а за доплату пропонують 18-ті або 19-ті колеса.

В середині Volkswagen Golf GTI майже нічим не відрізняється від звичайного хетчбека, але деякі деталі нагадують нам про непростий характер цього автомобіля. Мова йде про спеціальне спортивне кермо та передні сидіння з вираженою бічною підтримкою. На місті панелі приладів встановлено віртуальний кокпіт розміром у 10,25 дюйма. Також помітно, що якість матеріалів обробки салону на високому рівні та відповідає чималій вартості автомобіля.

До складу базової комплектації GTI вже потрапили деякі системи та функції за які в інших випадках потрібно сплачувати додатково. Саме через присутність багатьох необов҆язкових опцій, прайсова вартість нового Volkswagen Golf GTI стартуватиме з позначки у 40 тисяч євро…

 

 

 

02.03.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Цікавий та технологічний – новий Volkswagen Golf GTI

Політика конфіденційності